HURA otvorila prijave za prestižno marketinško natjecanje Effie Croatia 2016.

HURA (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje) je otvorila prijave za Effie Croatia 2016., prestižno marketinško natjecanje koje nagrađuje agencije, oglašivače i kampanje koje su postigle izniman tržišni uspjeh temeljen na učinkovitosti i strateškom promišljanju komunikacija.

Otvaranje prijava za natjecanje Effie 2016. započelo je s današnjim datumom, a natjecatelji se mogu prijaviti do 3. ožujka 2016. godine.

Otvaranje prijava ovim je povodom prokomentirao ovogodišnji predsjednik žirija natjecanja Effie, izvršni direktor za marketing i razvoj kompanije Franck, Kristijan Gregorić: “Effie natjecanje priznato je u cijelome svijetu i provodi se u više od 40 zemalja, među kojima je hrvatsko posebno uspješno i kao takvo prepoznato i od Effie Worldwide organizacije. Obzirom da je i Franck prošlogodišnji dobitnik nagrade osobno sam se imao priliku uvjeriti u relevantnost nagrade Effie koju su prepoznali i pozdravili i naši poslovni partneri. Pozivam sve natjecatelje da se prijave u što većem broju te konkuriraju za Effie 2016.”

Proglašenje dobitnika natjecanja Effie Croatia 2016. održat će se u sklopu nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija koje će se odviti od 14. do 17. travnja 2016. godine.