Otvorene su prijave za Croatia Effie 2017

Otvorene su prijave za Croatia Effie 2017, koje je prema istraživanju Ipsosa, oglašivačima najvažnije natjecanje u domaćoj industriji tržišnih komunikacija.

Effie je nagrada koja se dodjeljuje najučinkovitijim agencijama i oglašivačima za projekte koji su se svojim rezultatima posebno istaknuli na tržištu.

Prema novom pravilniku natjecanja, za Croatia Effie 2017 mogu konkurirati effiekasni projekti i kampanje koji su se provodili u Hrvatskoj u periodu od 1. 9. 2015. do 31. 1. 2017. godine. Prijave će biti otvorene do 20. 1. 2017. (rani rok) odnosno 20. 2. 2017. (kasni rok). Članovi HURA-e ostvaruju popust na cijenu prijave.

Podsjetimo, s globalnim Effie indeksom, status dobitnika nagrade Effie postaje još vrjedniji budući da su ostvareni bodovi dio izračuna svjetske i domaće rang liste najefikasnijih agencija i oglašivača prema uspješnosti njihovih kampanja.

Od 1968., od kada se dodjeljuju, Effie nagrade postale su međunarodni simbol marketinške učinkovitosti. Uz Global Effie i Euro Effie nagrade, Effie se dodjeljuje i na nacionalnoj razini u više od četrdeset zemalja na svijetu. Od 2009. godine i Hrvatska je dio tog globalnog projekta