Primjeri dobro ispunjenih prijava

Brončanim, srebrnim ili zlatnim Effie nagradama, pod sloganom Ideje koje djeluju već osmi put u Hrvatskoj nagrađujemo oglašivače i agencije koji su zajedničkim radom u protekloj godini najučinkovitije realizirali postavljene ciljeve i zadatke. Na prošlogodišnjim natjecanjima sudjelovale su stotine oglašivača i agencija, a dokaz postignuća ostalih uspješnih priča s odličnim rezultatima bila je i sama prijava na Effie natjecanje. Učite iz njihovog uspjeha i pogledajte neke od najbolje ispunjenih Obrazaca za prijavu:

Ožujsko pivo, Dijalekti
Dobitnik Croatia Effie 2016 Grand Prix nagrade i zlatne nagrade u kategoriji Piće
Download: Obrazac za prijavu
Videosažetak:

bonbon, Nevjernici
Dobitnik Croatia Effie 2016 srebrne nagrade u kategoriji Telekomunikacijske usluge
Download: Obrazac za prijavu
Videosažetak:

U cilju pojednostavljenja pripreme prijava na natjecanje Effie, razvijen je dokument s korisnim savjetima i komentarima članova žirija koji će pomoći poboljšanju kvalitete samih prijava. Pročitajte savjete žirija, pobliže se upoznajte s procesom ocjenjivanja i konkretnim preporukama članova žirija koje se odnose na pojedine elemente konačne ocjene te primijenite naputke koji će vam pomoći u kreiranju efikasnije prijave.

Budite jednostavni, jasni, sažeti i zanimljivi. Upamtite da će žiri pregledati mnogo projekata. Kako bi se vaš projekt istaknuo, on mora biti  kratak i zanimljiv, a relevantni podaci ne smiju izostati, kao niti odgovori na zadana pitanja. Prije predaje još jednom pregledajte svoj pisani projekt. Jednostavni i jasni projekti bolji su od predugačkih i kompliciranih. Ako nemate dobre rezultate, ne možete pobijediti na Effie natjecanju. Međutim, dobro napisanom prijavom, projekt koji ima rezultate možete lakše istaknuti na natjecanju.