Kako se prijaviti

Kako sudjelovati na Effie natjecanju u 3 koraka?

1. Na svoje računalo potrebno je spremiti Croatia Effie 2017 Komplet dokumenata za prijavu u kojem se nalaze: Croatia Effie 2017 Obrazac za prijavu, Croatia Effie 2017 Obrazac za priznanja, Croatia Effie 2017 Autorizacijski obrazac i Croatia Effie 2017 Priručnik.

2. Temeljito proučite Croatia Effie 2017 Priručnik i pravila za diskvalifikaciju. Prema uputama u Priručniku ispunite Croatia Effie 2017 Obrazac za prijavu, Croatia Effie 2017 Obrazac za priznanja  i Croatia Effie 2017 Autorizacijski obrazac te pripremite videosažetak vaših kreativnih projekata, sažetak u 90 riječi i glavni vizual.

3. Ispunite online prijavu u sklopu koje je potrebno navesti vaše kontakt podatke te uploadati Croatia Effie 2017 Obrazac za prijavu, Obrazac za priznanja, Autorizacijski obrazac, videosažetak, sažetak u 90 riječi i glavni vizual.

Effie Awards potiče partnere da pripremu rade zajedno jer zajedničkim radom nastaju najučinkovitiji i najtemeljitiji projekti. Stoga odajte priznanja svim glavnim strateškim i kreativnim partnerima koji su radili na kampanji koju prijavljujete. Effie natjecanje nagrađuje najučinkovitije projekte, kao i zajednički napor oglašivača i agencija koji su zajedno stvorili sjajne projekte.