Kako se prijaviti

Kako sudjelovati na Effie natjecanju u 3 koraka?

1. Na svoje računalo potrebno je spremiti Croatia Effie 2018 Komplet dokumenata za prijavu u kojem se nalaze: Croatia Effie 2018 Obrazac za prijavu, Croatia Effie 2018 Obrazac za priznanja, Croatia Effie 2018 Autorizacijski obrazac, Croatia Effie 2018 Priručnik i obrazac Croatia Effie 2018 Ciljevi održivog razvoja UN-a.

2. Temeljito proučite Croatia Effie 2018 Priručnik i pravila za diskvalifikaciju. Prema uputama u Priručniku ispunite Croatia Effie 2018 Obrazac za prijavu, Croatia Effie 2018 Obrazac za priznanja, Croatia Effie 2018 Autorizacijski obrazac i obrazac Croatia Effie 2018 Ciljevi održivog razvoja UN-a te pripremite videosažetak vaših kreativnih projekata, sažetak u 90 riječi i glavni vizual.

3. Ispunite online prijavu u sklopu koje je potrebno navesti vaše kontakt podatke te uploadati Croatia Effie 2018 Obrazac za prijavu, Obrazac za priznanja, Autorizacijski obrazac, videosažetak, sažetak u 90 riječi i glavni vizual. U online prijavi također je potrebno uploadati obrazac Croatia Effie 2018 Ciljevi održivog razvoja UN-a. Informacije iz tog obrasca bit će korištene isključivo za potrebe evidencije Effie Worldwide organizacije, te kao takve NEĆE biti distribuirane žiriju te neće ni na koji način utjecati na ocjene ili plasman prijavljenog projekta.

Effie Awards potiče partnere da pripremu rade zajedno jer zajedničkim radom nastaju najučinkovitiji i najtemeljitiji projekti. Stoga odajte priznanja svim glavnim strateškim i kreativnim partnerima koji su radili na kampanji koju prijavljujete. Effie natjecanje nagrađuje najučinkovitije projekte, kao i zajednički napor oglašivača i agencija koji su zajedno stvorili sjajne projekte.