Troje hrvatskih članova žirija Euro EFFIE 2013.

Silvana Ban, brand and media manager u Tele2, Dražen Nikolić, donedavni direktor Raiffeisen Consultinga i novi član Uprave ACI Cluba te Nina Pentek, direktorica marketinga u Erste&Steiermarkische banci, sudjelovat će u radu žirija nagrade Euro Effie 2013, kojim predsjeda Georges-Edouard Dias, voditelj digitalnih poslova u L’Orealu.

Iskustvo Silvane Ban u vođenju brenda i realizaciji niza učinkovitih marketinških kampanja, doprinos Dražena Nikolića ostvaren radom u pozadini tri osvojene Croatia Effie nagrade te sudjelovanjima na konferencijama, festivalima i okruglim stolovima, rad Nine Pentek na kampanjama koje su prepoznate i cijenjene kako od stručnjaka tako i od javnosti, pružit će neprocjenjivi uvid u proces ocjenjivanja najboljih radova.

Euro Effie nagrade dodjeljuju se za najučinkovitije marketinške kampanje koje su bile aktualne u više zemalja Europe. Prijave za Euro Effie 2013 su otvorene te traju do 21. svibnja, nakon čega žiri odlučuje koje će kampanje ući u završni krug natjecanja te dobiti mogućnost osvajanja prestižne Euro Effie nagrade. Žiri Euro Effie nagrade sastoji se od niza profesionalaca iz područja marketinga iz cijele Europe. Iskustvo, znanje i stručnost glavni su atributi koje svaki od člana žirija donosi u ovo natjecanje. Cjelovit popis članova žirija dostupan je na www.euro-effie.com.