Otvoren je sustav prijava natjecanja Effie Croatia Awards 2019. – prijavite se i saznajte jesu li vaše kampanje najeffiekasnije u Hrvatskoj

Danas je službeno otvoren sustav za prijave – novi, provjereni i funkcionalni sustav Effie Worldwidea koji će uvelike olakšati proces prijave u skladu sa svjetskim praksama, a možete mu pristupiti ovdje.

Najvažnija nagrada u industriji tržišnih komunikacija, prema Ipsosovu istraživanju iz 2016., već se desetu godinu dodjeljuje i u Hrvatskoj. Prijave su otvorene u prosincu te su svi zainteresirani tijekom prve polovice siječnja mogli proučiti dokumente koji pojašnjavaju i olakšavaju postupak prijave.

Već danas svi prijavitelji mogu započeti proces prijave u sustavu te uvidjeti koji su najefikasniji načini prikazivanja značaja svoje kampanje pomoću dokumenata za prijavu, u kojima se nalaze editabilni obrasci za prijavu i priručnik s brojnim uputama, te savjeta žirija za pripremanje kvalitetne prijave, a rani prijavni rok otvoren je do 28. siječnja 2019.

Redovni prijavni rok bit će otvoren do 9. veljače, dok će se tijekom kasnoga prijavnog roka prijave moći poslati do 21. veljače. Za članice HURA-e osiguran je poseban popust na cijenu prijave. Za sve dodatne informacije možete se javiti na adresu e-pošte info@effie.hr.