Postanite članom žirija hrvatskog Effieja

Ako i sami u svom radu djelujete po principu Effiejeva slogana Ideje koje djeluju, bez obzira na to za koju ste tržišnu kategoriju specijalizirani, Croatia Effie treba baš Vas u svom žiriju.

Hrvatsko izdanje natjecanja, u skladu sa svjetskim standardima, dodjeljuje prestižnu nagradu najboljim agencijama i oglašivačima za izvanredno tržišno komuniciranje u segmentima kreativnosti, strategije i postignutih rezultata. Budući da svako natjecanje želimo učiniti boljim od prethodnog, žiri pokriva širok spektar različitih područja, za što tražimo stručnjake za tržišno komuniciranje koji će svojim znanjima unaprijediti struku te podijeliti svoja stručna mišljenja i vizije.

Kako biste se prijavili za člana žirija ili predložili druge stručnjake, molimo vas da popunjeni obrazac za nominaciju članova žirija dostavite na adresu e-pošte info@effie.hr. Biti članom Croatia Effie žirija iziskuje mnogo vremena i truda, a od svih kandidata očekuje se da odvoje minimalno tri dana za potrebe sudjelovanja u žiriju.

Organizacijski odbor svake godine teži odabiru osoba koje svojim znanjem, sposobnostima i postignućima prednjače u industriji, no prijavnim putem odabire se samo dio sastava žirija, stoga ne možemo garantirati da će u žiri biti prihvaćeni svi prijavljeni kandidati.

Prijave su otvorene do 6. veljače 2019. godine!