Traju prijave za Effie Awards Europe – donosimo razloge zašto se prijaviti

Brojne su nagrade u industriji, no ni jedna od njih za marketinšku efikasnost nema prestiž i autoritet kao što to ima Effie.

Stoga donosimo nekoliko razloga zašto biste se trebali prijaviti na natjecanje Effie Awards Europe, koje slavi najefikasnije europske kampanje.

  • Vaš će rad prepoznati vrhunski stručnjaci industrije

Više od 90 vrhunskih profesionalaca industrije – koji pripadaju redovima i klijenata i agencija – uključeni su u selekciju najefikasnijih kampanja natjecanja Effie Awards Europe. Ovo je vaša prilika da pokažete svoje najkvalitetnije radove onima koje vrijedi impresionirati.

  • Unaprijedite svoj status na Effectiveness Indexu

Effie Index identificira i rangira najefikasnije agencije, oglašivače, brendove, agencijske mreže i grupacije analizirajući finaliste i pobjednike natjecanja Effie diljem svijeta. Objavljuje se jednom godišnje te je najopsežnija globalna ljestvica marketinške efikasnosti.

  • Produbite svoje odnose s klijentima

Prijavom na Effie Awards Europe te priznanjima za svoj težak rad dajete klijentima dodatne razloge zbog kojih bi trebali nastaviti i produbiti suradnju s vama na obostrano zadovoljstvo.

  • Privucite nove klijente

Nikada ne znate tko će od svjetskih strukovnjaka vidjeti vaše projekte, čime ćete privući nove poslovne ponude svojoj agenciji.

Kako biste se mogli natjecati, vaša kampanja mora biti aktivna u barem dvjema europskim zemljama (s iznimkom kategorije Positive Change – za nju je dovoljno da je kampanja bila aktivna u jednoj zemlji). Svaki projekt može se prijaviti u najviše četiri kategorije, a popis kategorija i njihovih definicija dostupan je na poveznici.

Ne zaboravite da su rokovi prijava za kategorije Positive Change, Marketing & Business Solutions te Best of the Best drugačiji od ostalih – prijave se za njih primaju do 31. srpnja, dok je za standardne kategorije završni rok 24. svibnja. Sve informacije pronađite na web-stranici natjecanja.