Ako ste 2018. osvojili Grand Prix ili zlatni Effie, još nekoliko dana imate priliku biti prepoznati na europskoj razini!

Effie Awards Europe istaknuta je nagrada u industriji, značajna i agencijama i oglašivačima, koja prepoznaje sve oblike marketinških komunikacija koje doprinose uspjehu brenda, a priliku za prepoznavanjem u posebnoj kategoriji imaju i hrvatski projekti koji su prošle godine nagrađeni zlatom.

Zlatni standard u efikasnosti marketinških komunikacija, Effie Awards Europe, nagrađuje kampanje iz širokog spektra disciplina koje su postigle uspjeh promišljenim marketinškim komunikacijama na europskim tržištima. Posebnost je ovogodišnjeg natjecanja, u čast velikoj 50. godišnjici održavanja, kategorija Best of the Best Europe – koja će odati priznanje najučinkovitijim marketinškim pothvatima u Europi.

Na Best of the Best Europe mogu se prijaviti svi projekti koji su osvojili Grand Prix i/ili zlatni Effie u europskim zemljama 2018. godine. Potrebno je prenijeti prijavu svoga pobjedničkoga projekta u prijavnicu za Best of the Best Europe, a iako nije dozvoljeno mijenjati pobjedničke rezultate projekta, moguće je dati dodatna objašnjenja kako bi kontekst tržišta na kojemu je projekt bio plasiran bio jasniji.

Priliku da vas uoče klijenti iz cijele Europe imate još nekoliko dana jer je 31. srpnja zadnji rok. Omogućen je i poseban popust na prijavu koji ostvaruju članice HURA-e u sklopu članstva u EACA-i. Više informacija o kategorijama i o podnošenju prijava dostupno je u dokumentima Entry Kit i Entry Guide.