U radu prestižnoga žirija natjecanja Effie Awards Europe sudjelovat će Iva Barbarić, Dina Dretvić i Vanja Vaniček

Ovogodišnje finaliste i pobjednike natjecanja Effie Awards Europe birat će i tri predstavnice industrije tržišnog komuniciranja iz Hrvatske.

U novom će izdanju žiri natjecanja Effie Awards Europe predvoditi Claudia Kuhn (Brand Building and Integrated Communication Manager, Procter and Gamble) i Brian McCarter (Chief Strategy Officer, EMEA at Ogilvy), a žiriju su se pridružile i tri predstavnice hrvatske komunikacijske industrije.

Prvom krugu žiriranja ove prestižne strukovne nagrade zajedno s tridesetak kolega pridružit će se domaće stručnjakinje Iva Barbarić (Head of Marketing, Zagrebačka banka, UniCredit Group) i Dina Dretvić (Strategic Planning Director, Imago Ogilvy), obje s višegodišnjim iskustvom žiriranja u hrvatskom izdanju natjecanja Effie, dok će se Vanja Vaniček (Director of Strategic communications, Studio Moderna Group), višegodišnja članica žirija hrvatskog natjecanja Effie te trenutno članica organizacijskoga odbora natjecanja, pridružiti posebnom žiriju kategorije Best of Europe, koji se sastoji od 15 članova.

Uloga je članova žirija procjenjivati širok spektar kvaliteta svake kampanje kako bi odredili koje će od njih postati finalistima te osvojiti nagradu. Članicama iz Hrvatske, ali i ostatku žirija, čestitamo i želimo produktivan ocjenjivački proces i kvalitetno iskustvo žiriranja.

Effie Awards Europe europska je nagrada tržišnog komuniciranja koja se dodjeljuje najučinkovitijim europskim projektima. Dodjelu nagrada Effie u Hrvatskoj organizira HURA, a oglašivačima je to najvažnije natjecanje u domaćoj industriji tržišnih komunikacija.

Prijave na europsko izdanje natjecanja su u tijeku, a više informacija pronađite na poveznici.