Ako želite pokazati svoje marketinško iskustvo i stručnost, postanite dio Effiejeva žirija

Stručnjaci za tržišno komuniciranje još jednom imaju priliku postati članovima žirija natjecanja Effie Awards Croatia te svojim znanjem i iskustvom doprinijeti razvoju struke.

Pozivamo vas da se pridružite i sudjelujete u odlučivanju o najefikasnijim marketinškim projektima! Najbolje projekte i ove će godine odabrati žiri sastavljen od stručnjaka iz različitih područja industrije koji svojim sudjelovanjem pridonose konstantnom rastu kvalitete natjecanja koje je, prema istraživanju Ipsosa iz 2019., oglašivačima najvažnije u industriji tržišnog komuniciranja.

Ako želite postati član žirija ili predložiti druge stručnjake koje smatrate kvalificiranima, pošaljite ispunjeni obrazac za nominaciju članova žirija na adresu e-pošte info@effie.hr.

Hrvatsko izdanje natjecanja Effie već više od desetljeća slavi najbolje i najučinkovitije agencije i oglašivače koji su svojim izvanrednim rezultatima postali predvodnici tržišnog komuniciranja. Žiriranje je izuzetno važna uloga koja zahtijeva stručnost i predanost radu na ocjenjivanju prijavljenih projekata, zbog čega se od svih članova žirija očekuje da odvoje sljedeće termine za sudjelovanje: 5. ožujka (prijepodne) za edukaciju žirija, 11. – 12. ožujka za prvi krug ocjenjivanja te 18. ožujka za drugi krug.

Prijavnim se putem odabire samo dio kandidata, stoga možda nećemo biti u mogućnosti svim prijaviteljima ponuditi mjesto u žiriju.

O iskustvu žiriranja iz prve ruke pročitajte na poveznici, a zatim se prijavite do 1. prosinca 2020. godine!