Otvorene su prijave za Effiejev bootcamp efikasnosti

Izoštrite svoje vještine marketinške efikasnosti, stečeno znanje izbrusite na projektima raznolikoga spektra industrija, uz mentore savladajte marketinške izazove te zaslužite Effie Marketing Effectiveness Certificate! Pri prijavi je osiguran poseban popust za članove HURA-e.

Naučite kako unaprijediti svoje poslovanje na online događanju Global Marketing Effectiveness Bootcamp u organizaciji Effie Worldwidea! Program počinje 9. prosinca 2020., a Effiejevi su stručnjaci pri njegovu osmišljavanju imali na umu one koji se marketingom bave od 3 do 7 godina. Njima će ovaj bootcamp donijeti set prokušanih alata kao efikasnu pomoć u marketinškom rastu.

Program će obuhvaćati navedene teme:

  • postavljanje jasnih, usmjerenih ciljeva
  • prepoznavanje moćnih uvida o potrošačima
  • razvijanje kreativnih projekata koji će angažirati publiku
  • mjerenje rezultata i procjenu efikasnosti.

Uz navedeno, osiguran je i mentorski program koji će omogućiti jedinstvenu priliku za umrežavanje s vodećim svjetskim marketinškim stručnjacima; svi polaznici imat će priliku proći trening Facebook Blueprinta, a za osvajanje Effie Marketing Effectiveness certifikata radit će samostalno na zanimljivom projektu.

Prijave su otvorene do 30. studenoga 2020. Više informacija potražite na službenim stranicama, a prijavom na info@effie.hr osiguran je poseban popust za članove HURA-e.

Naslovna fotografija: Borna Filić/PIXSELL