U radu prestižnoga žirija natjecanja Global Best of the Best Effie Awards sudjeluje čak četvero hrvatskih predstavnika

Natjecanje Global Best of the Best Effie Awards za cilj ima ujediniti globalnu marketinšku zajednicu, a u odabiru najboljih svjetskih projekata sudjelovat će Iva Barbarić, Monika Majstorović, Zvonimir Seki i Vanja Vaniček!

Effie je svim nositeljima Gold i Grand Effie titula iz 2019. i 2020. godine omogućio da okušaju snage s najefikasnijim projektima iz cijeloga svijeta – a najbolji će biti okrunjeni titulama Global Grand Effie i Iridium Effie globalnoga značaja.

O najboljim projektima odlučivat će čak četvero hrvatskih predstavnika: Iva Barbarić (Head of Marketing and Market Research, Zagrebačka banka, UniCredit Group); Monika Majstorović (‎Marketing Director, ‎A1 Hrvatska); Zvonimir Seki (Chief Marketing Officer, Franck) te članica organizacijskoga odbora hrvatskoga Effieja Vanja Vaniček (Director of Strategic communications, Studio Moderna Group) – redom stručnjaci s bogatim iskustvom žiriranja u hrvatskom izdanju natjecanja Effie.

Uloga je članova žirija procjenjivati širok spektar kvaliteta svake kampanje kako bi odredili koje će od njih postati finalistima te osvojiti nagradu. Članovima iz Hrvatske, ali i ostatku žirija, čestitamo i želimo produktivan ocjenjivački proces i kvalitetno iskustvo žiriranja.

Effie Awards svjetska je nagrada tržišnog komuniciranja koja se dodjeljuje najučinkovitijim projektima iz cijeloga svijeta. Dodjelu nagrada Effie u Hrvatskoj organizira HURA, a domaćim je oglašivačima to najvažnije natjecanje u industriji tržišnih komunikacija.

Naslovna fotografija: Igor Šoban/PIXSELL