Postanite dio Effiejeva žirija i sudjelujte u odlučivanju o najefikasnijim marketinškim projektima

Effie Awards Croatia – etablirano natjecanje koje slavi efikasnost u tržišnoj komunikaciji – i ove godine traži članove žirija koji će birati najučinkovitije hrvatske agencije, oglašivače i projekte.

Ako imate bogato iskustvo i znanje u području tržišnog komuniciranja te želite pomoći u unaprjeđenju struke, pozivamo vas da se pridružite ovogodišnjem žiriju natjecanja Effie Awards Croatia. Effiejev žiri sastavljen je od stručnjaka iz različitih područja industrije, a njihovo iskustvo i uvidi pridonose kvaliteti natjecanja koje se u Hrvatskoj odvija već više od deset godina. Prema istraživanju Ipsosa iz 2019., Effie Croatia Awards oglašivačima je najvažnije natjecanje u industriji tržišnog komuniciranja.

Želite li postati član žirija ili predložiti druge kvalificirane stručnjake, pošaljite ispunjeni obrazac za nominaciju članova žirija na adresu e-pošte info@effie.hr.

U 12. godini Effieja u Hrvatskoj nastavit ćemo nagrađivati najbolje i najučinkovitije agencije i oglašivače, stoga je važno da su članovi žirija stručni i predani radu kako bi pravedno ocijenili prijavljene projekte. Za ovu izuzetno važnu ulogu zakazana je edukacija koja će se održati 17. veljače 2022. (od 10:00 do 14:00), dok će se prvi krug žiriranja održati 21. i 22. veljače, a drugi krug 1. ožujka. Uvjet je sudjelovanja da članovi žirija unaprijed rezerviraju navedene termine u svojim kalendarima.

Prijavnim se putem odabire samo dio kandidata, stoga možda nećemo biti u mogućnosti svim prijaviteljima ponuditi mjesto u žiriju.

Prijaviti se možete do 30. studenoga 2021. godine.