Globalna Effie natjecanja čekaju vaše zlata vrijedne kampanje!

Donosimo vam rokove i informacije o prijavama na nadolazeća globalna Effie natjecanja – Global Best of the Best i Global Multi-Region!

Natjecanje Global Best of the Best Effie Awards otvoreno je za sve one koji su na nacionalnim natjecanjima Effie 2021 osvojili Grand Prix ili zlatnu nagradu, ili, konkretnije, projektima kojima su zlatne nagrade Effie dodijeljene 2021. na zagrebačkom Tuškancu. Prijavitelji će se za najvišu moguću nagradu Effie natjecanja unutar kategorija Global Grand Effie natjecati u odgovarajućim kategorijama. Sretnici kojima pripadne nagrada Global Grand zatim konkuriraju za nagradu Iridium Effie, koja se dodjeljuje najboljem marketinškom pothvatu na svijetu! Popis dosadašnjih pobjednika natjecanja Global Best of the Best Effie možete vidjeti ovdje.

Postupak prijave vrlo je jednostavan: pobjedničku prijavu (na engleskom jeziku) potrebno je prenijeti u obrazac prijave za natjecanje Global Best of the Best uz nešto dodatnog tržišnog konteksta kako bi se globalnom žiriju olakšao postupak ocjenjivanja radova. Najbolje je početi registracijom tima na portalu za prijave.

Rok je za predaju prijava na Global Best of the Best Effies produljen je do 12. svibnja.

Otvorene su i prijave za natjecanje Global Multi-Region Effie na koje se mogu prijaviti kampanje koje su plasirane u barem četiri države svijeta i u barem dvije regije u razdoblju od 1. rujna 2018. do 31. prosinca 2021. Rani rok za prijavu je 18. svibnja, a krajnji rok za predaju prijava 8. lipnja. Svim informacijama i prijavnici možete pristupiti na ovoj poveznici.

Pobjednici natjecanja Global Best of the Best i Global Multi-Region bit će objavljeni na virtualnoj svečanosti u studenom 2022.

Više informacija o natjecanjima dostupno je na službenim stranicama globalnih Effie natjecanja, a s pitanjima se možete i obratiti organizacijskom timu na bestofthebest@effie.org.

Naslovna fotografija: Luka Stanzl/PIXSELL