U radu prestižnoga žirija natjecanja Effie Awards Europe 2022 sudjeluje Vlatka Kamenić Jagodić

Natjecanje Effie Awards Europe 2022 za cilj ima ujediniti europsku marketinšku zajednicu, a u selekciji najboljih europskih projekata hrvatsku će zajednicu marketinških stručnjaka predstavljati Vlatka Kamenić Jagodić.

Europska udruga društava za tržišno komuniciranje (EACA) i Effie Awards Europe objavili su popis marketinških lidera koji će odabirati najefikasnije od marketinških projekata u Europi. Na prestižnom je popisu članova žirija Vlatka Kamenić Jagodić (direktorica marketinga i korporativnih komunikacija, KONČAR Group), stručnjakinja s iskustvom žiriranja u hrvatskom izdanju natjecanja Effie, koja će žirirati u skupinama Multi-Market & Positive Change Effies.

Uloga je članova žirija procjenjivati širok spektar kvaliteta svakoga projekta kako bi odredili koje će od njih postati finalistima te osvojiti nagradu. Članovima žirija čestitamo te želimo produktivan ocjenjivački proces i kvalitetno iskustvo žiriranja.

Pobjednici će biti proglašeni na besplatnoj virtualnoj dodjeli nagrada 30. studenoga 2022. Popis žirija i svi detalji dostupni su na poveznici, a važno je i istaknuti da su prijave na natjecanje i dalje u tijeku.

Effie Awards svjetska je nagrada tržišnog komuniciranja koja se dodjeljuje najučinkovitijim projektima iz cijeloga svijeta. Dodjelu nagrada Effie u Hrvatskoj organizira HURA, a domaćim je oglašivačima to najvažnije natjecanje u industriji tržišnih komunikacija.