Postanite dio Effiejeva žirija i sudjelujte u odabiru najefikasnijih marketinških projekata

Effie Awards Croatia – ugledno natjecanje koje slavi efikasnost u tržišnoj komunikaciji – i ove godine otvara prijave za članove žirija koji će birati najučinkovitije hrvatske agencije, oglašivače i projekte.

Ako imate bogato iskustvo i znanje u području tržišnog komuniciranja te želite pomoći u unaprjeđenju struke, pozivamo vas da se pridružite ovogodišnjem žiriju natjecanja Effie Awards Croatia. Effiejev žiri sastavljen je od stručnjaka za tržišne komunikacije iz različitih područja industrije, a njihovo iskustvo i uvidi pridonose kvaliteti natjecanja koje se u Hrvatskoj odvija već niz godina.

Želite li postati član žirija ili predložiti druge kvalificirane stručnjake, pošaljite ispunjeni obrazac za nominaciju članova žirija na adresu e-pošte info@effie.hr.

U 13. godini Effieja u Hrvatskoj nastavit ćemo nagrađivati najbolje i najučinkovitije agencije i oglašivače, stoga je važno da su članovi žirija stručni i predani radu, ali i prisutni tijekom cijeloga procesa žiriranja, kako bi pravedno ocijenili prijavljene projekte.

Prijavnim se putem odabire samo dio kandidata, stoga možda nećemo biti u mogućnosti svim prijaviteljima ponuditi mjesto u žiriju.

Prijaviti se možete do 31. listopada 2022. godine.