Kako sjajan marketinški projekt pretvoriti u prestižnu statuu natjecanja Effie? Saznajte na besplatnom seminaru!

Predavači će biti članovi organizacijskog odbora hrvatskoga izdanja natjecanja Effie, a online seminar će se održati 21. prosinca 2022. u 11 sati.

U vremenu u kojem je rad komunikacijske industrije isprepleten sa svim segmentima svakodnevnoga života, a marketinška izvrsnost postaje imperativ, Effie Awards Croatia, središnja marketinško-poslovna inicijativa u Hrvatskoj i svijetu koja promiče nezaobilaznu povezanost između marketinških aktivnosti i tržišnih rezultata, četrnaestu godinu djelovanja otvara s ciljem osnaživanja i proslavljanja projekata koji djeluju hrabro, profesionalno, beskompromisno – i efikasno.

Tim je povodom, ususret skorom otvaranju prijava za novo izdanje natjecanja, organiziran i besplatni online seminar naziva Kako ovladati marketinškom efikasnošću i napisati dobru Effie prijavu, koji će se održati 21. prosinca u 11 sati u trajanju od 90 minuta, a predavači su dugogodišnji članovi Effie Organizacijskoga odbora Mario FraculjAnte Šalinović i Vanja Vaniček te Dina Dretvić, dugogodišnja članica žirija natjecanja – redom stručnjaci s bogatim marketinškim iskustvom, kao i iskustvom pisanja prijava te žiriranja na domaćim i međunarodnim izdanjima natjecanja.

Seminar će obuhvaćati sljedeće teme:

  • Važnost natjecanja Effie i formalni aspekti prijave
  • Izazov, tržišni kontekst, ciljevi, insight: Zašto je važno dobro definirati ciljeve i povezati ih s tržišnim kontekstom
  • Analitički dio: Argumentacije pomaka, tržišnih udjela, kako napraviti dobru i uvjerljivu argumentaciju te vjerodostojno prikazati podatke
  • Iskustvo i savjeti izrade dobrih prijava
  • Završni savjeti o dobroj praksi prijavljivanja
  • Diskusija – pitanja i odgovori.

Nagrada Effie dodjeljuje se za najznačajnija postignuća u tržišnim komunikacijama pod sloganom Ideje koje djeluju – a osim kreativnosti, presudni su učinkovitost te strateško promišljanje kampanja. Važnost učinkovitog komuniciranja svakim je danom sve veća te postaje imperativ poslovnoga uspjeha.

Svi zainteresirani, bez obzira na to jesu li već pisali Effie prijave ili će se ove godine prvi put upustiti u taj pothvat, dobrodošli su prijaviti se za besplatno sudjelovanje do 19. prosinca na poveznici. Nakon ulaganja vremena u pisanje kvalitetne prijave koja će pokazati vrijednost projekata i mukotrpnoga rada marketingaša, Effie Awards Croatia još će se jednom, provjerenim metodama i stručnošću, pobrinuti za izdvajanje najboljih među najboljima – prijave se otvaraju uskoro!

Naslovna fotografija: Igor Šoban/PIXSELL