Prijavom na natjecanje Ukrainian Creative Stories podržite inicijativu za mir u svijetu

 

U skladu s trenutnim okolnostima, All-Ukrainian Advertising Coalition (VRK) organizira marketinško natjecanje u čijem je središtu aktualna tema društvene angažiranosti.

Effie Awards Ukraine u sklopu natjecanja u marketinškoj učinkovitosti Effie organizira natjecanje Ukranian Creative Stories. Glavna je poruka natjecanja učiniti svijet boljim mjestom, stoga kreativcima diljem svijeta žele poručiti kako je to u trenutnim okolnostima postao glavni zadatak i u marketinškoj industriji.

U 2023. godini na natjecanju Ukrainian Creative Stories (Ukrajinska kreativna priča) fokus će biti na društvenoj ulozi komunikacija u oglašavanju. Projekt će biti predstavljen u sklopu 24.-og izdanja Kijevskog međunarodnog festivala oglašavanja (KIAF). Posebno će mjesto ove godine pripasti antiratnom natjecanju naziva PEACE, na koji se mogu prijaviti radovi i kampanje posvećene borbi protiv rata, agresije, genocida i zločina protiv čovječnosti, uključujući trenutni rat u Ukrajini.

Kijevski međunarodni festival oglašavanja otvoren je za sve tvrtke, organizacije, samostalne kreativce, produkcijsku, medijsku, PR, dizajnersku i kreativnu industriju diljem svijeta, uključujući oglašivače, medijske tvrtke itd. Festival je međunarodne prirode i prihvaćaju se prijave iz cijelog svijeta.

Više informacija o projektu možete pronaći na službenim stranicama, a krajnji je rok za prijavu putem prijavnog obrasca 21. travnja 2023.

Naslovna fotografija: Borna Filić/PIXSELL