Postanite član žirija natjecanja Effie Awards Croatia i odlučujte o najefikasnijim marketinškim projektima

Effie Awards Croatia – ugledno natjecanje koje slavi efikasnost u tržišnoj komunikaciji – i ove godine otvara prijave za članove žirija koji će birati najučinkovitije hrvatske agencije, oglašivače i projekte.

Ako imate bogato iskustvo i znanje u području tržišnog komuniciranja te želite pomoći u unaprjeđenju struke, pozivamo vas da se kandidirate za novi sastav žirija natjecanja Effie Awards Croatia. Žiri iz godine u godinu čine stručnjaci za tržišne komunikacije iz različitih područja industrije, a njihovo iskustvo i uvidi pridonose kvaliteti natjecanja koje se u Hrvatskoj odvija već niz godina.

Želite li postati članom žirija uz tridesetak drugih cijenjenih kolega ili predložiti druge kvalificirane stručnjake, pošaljite ispunjeni obrazac za nominaciju članova žirija (potrebno ga je preuzeti s poveznice, a zatim ispuniti i poslati mailom) na adresu e-pošte info@effie.hr.

U 15. godini natjecanja Effie u Hrvatskoj nastavit ćemo nagrađivati najbolje i najučinkovitije agencije i oglašivače, stoga je važno da su članovi žirija stručni i predani radu, ali i prisutni tijekom cijeloga procesa žiriranja, kako bi pravedno ocijenili prijavljene projekte.

Aktivnosti žiriranja održavat će se u drugoj polovici veljače i početkom ožujka 2024., točnije:

  • Inicijalni sastanak žirija: 19. veljače 2024.
  • krug žiriranja: 19. veljače 2024. – 26. veljače 2024.
  • krug žiriranja: 1. ožujka 2024. – 5. ožujka 2024.

Termin edukacije žirija bit će objavljen naknadno.

Prijavnim se putem odabire samo dio kandidata, stoga možda nećemo biti u mogućnosti svim prijaviteljima ponuditi mjesto u žiriju.

Prijave su otvorene do 20. listopada 2023. godine.