Bliži se kraj ranog prijavnog roka za Effie – pročitajte najvažnije informacije za uspješnu prijavu!

Natjecanje Effie Awards ove godine ima tri nove kategorije, a u nastavku možete pronaći sve što vam može olakšati proces pripreme najuspješnije prijavnice.

Natjecanju Effie Awards Croatia, središnjoj marketinško-poslovnoj inicijativi u Hrvatskoj i svijetu koja promiče nezaobilaznu povezanost između marketinških aktivnosti i tržišnih rezultata, već je niz godina misija osnažiti i proslaviti projekte koji su u ovoj brzorastućoj industriji nastavili podizati letvicu svojom efikasnošću te unaprjeđivati standarde marketinške industrije. S tim ciljem nastavlja djelovati i u svom 15. izdanju te se vraća s važnim novostima za domaće komunikatore.

Savjeti žirija

Radove koji pristignu na natjecanje Effie ocjenjuju neki od najpriznatijih i najiskusnijih, pomno odabranih stručnjaka. Žiri uključuje visokopozicionirane predstavnike tvrtki oglašivača te predstavnike kreativnih, medijskih, digitalnih i istraživačkih agencija s dugogodišnjim iskustvom u ključnim segmentima kao što su planiranje, istraživanje, mediji, digital, kreativnost itd. Ovdje možete pronaći savjete žirija kako napisati učinkovitu prijavu i način bodovanja projekata.

Priručnik

Prvi korak prilikom prijavljivanja projekta na natjecanje proučavanje je Effie Awards Croatia Priručnika u kojem možete pronaći detaljne informacije o terminskom planu, uvjetima sudjeliovanja i kategorijama. U priručniku se nalaze svi rokovi za prijavu projekata kao i cijene prijave. Kako bi bila važeća, prijavu je potrebno predati u zadanom roku pomoću elektronskog Sustava za prijavu, koji je dostupan na internetskim stranicama www.effie.hr.

Prijavni obrasci

Prije unosa prijave u elektronski Sustav za prijavu projekata, pripremite skicu prijave u obrascima u Word formatu. Za prijavu u kategoriji Dugoročna učinkovitost potrebno je ispuniti poseban obrazac. Ovi su dokumenti namijenjeni su kao vodič u pripremi vaše pisane prijave te bi vam trebao olakšati suradnju s članovima vašeg tima i partnerskim kompanijama.

Prijavitelji će, kao i ranijih godina, moći sudjelovati na edukaciji te poslušati iskustva, smjernice i savjete Effie stručnjaka, a prijave su već otvorene.

Naslovna slika: Emica Elvedji/PIXSELL