U tijeku su prijave na natjecanje Multi-Region Effie Awards

Multi-Region Effie Awards natjecanje je koje slavi najefikasnije marketinške projekte koji su ostvareni na tržištu nekoliko svjetskih regija, a s ovom svrhom postoji već 20 godina. Prijave su otvorene za projekte koji su bili namijenjeni za barem četiri države i dvije svjetske regije od 1. siječnja 2020. do 31. prosinca 2023. godine te barem jednu državu između 1. rujna 2022. i 31. prosinca 2023. godine.

Natjecateljske su kategorije izabrane kako bi prepoznale sve poslovne izazove koji se javljaju u industriji, kao i najbolje ideje, inovacije i projekte koji imaju svrhu. Dvije su glavne skupine – Industry Categories i Specialty Category Groups & Categories – u kojima možete pronaći čak 30 kategorija za prijavu svojih projekata. Pojedini projekt moguće je prijaviti isključivo u jednoj kategoriji.

Žiri će se i ove godine sastojati od najvećih stručnjaka industrije, a žiriranje će se odvijati u dvije faze. Ocjenjivanje će biti u potpunosti anonimno, a organizatori poručuju da će eliminirati svaku mogućnost pojave sukoba interesa. Ako želite preporučiti nekoga tko bi bio sjajan član ovoga žirija, to možete učiniti ovdje do 14. lipnja.

Rani prijavni period završava 24. lipnja 2024., a projekti će se moći prijaviti sve do 20. srpnja 2024. godine. Više o načinu i troškovima prijave možete pronaći na poveznici.