Otvorene su prijave za Effie Awards Europe, uvedene i nove kategorije

Natjecanje Effie Awards Europe već niz godina prepoznaje i nagrađuje najefikasnije kampanje Europe, a službeno su otvorene prijave na novo izdanje natjecanja. Ovo je jedinstvena prilika da svoje nacionalne projekte predstavite europskom tržištu i usporedite se s njihovim ostvarenjima. Effie Awards Europe vam može pomoći u rastu međunarodne prepoznatljivosti, pozicioniranju na Effie Indexu i privlačenju novih poslovnih prilika.

Ove godine Effie Europe prilagodio je program kako bi kvalitetnije odražavao promjenjivost marketinškoga sektor. Kategorije su ažurirane kako bi stvarale nove prilike i izazove u industriji, uključujući uvođenje nove kategorije posvećene umjetnoj inteligenciji. Osim toga, kategorija Best of Europe za pozitivne promjene podijeljena je na Brand i Non-profit. Cijeli popis ovogodišnjih kategorija dostupan je ovdje.

Ovo su datumi za prijavu najefikasnijih projekata:

31. srpnja

18. kolovoza

31. kolovoza

13. rujna, što je ujedno i posljednji datum prijave.

Projekte možete prijaviti u tri skupine kategorija: Multi-market, Positive Change i Best of Europe, a više detalja o samom natjecanju pronađite na poveznici.

Naslovna fotografija: Emica Elveđi/PIXSELL