Predstavljamo novo izdanje web-stranice natjecanja Effie Awards Croatia nastalo zahvaljujući web.burzi!

Budući da je hrvatsko izdanje prestižnog natjecanja Effie ove godine proslavilo jubilarnu desetu godišnjicu, bilo je prikladno slavlje zaokružiti osvježenim izgledom i novim funkcionalnostima web-stranice.

Ideje koje djeluju slogan je natjecanja, a s ponosom možemo reći da je ideja koju je u suradnji s udrugom HURA vješto razvio tim web.burze itekako effiekasna te, osim privlačnog izgleda, ima nove funkcionalnosti. Prethodni nam je dizajn prirastao srcu, no osvježenje je uvijek dobrodošlo te se veselimo novim mogućnostima weba natjecanja Effie.

Dizajn je moderan, čist i vođen osnovnim načelima dizajna u skladu s postavljenim standardima. Uz vizualnu modernizaciju koriste se i lako prepoznatljivi elementi i mentalni modeli, tako smanjujući kognitivni napor korisnika. Dodatni je element modernizacije korištenje službenog fonta na webu, što dopušta nova tehnologija.

Osim vizualnog redizajna, na stranici natjecanja Effie odsad ćete u kalendaru redovito moći pogledati što se novo sprema u vezi natjecanja, jednim klikom dostupni su vam primjeri dobro ispunjenih prijava, a na online izložbi možete pogledati najbolje od ovogodišnjih prijava na Effieju 2019!

Effie je središnja marketinško-poslovna inicijativa u Hrvatskoj i svijetu koja promiče nezaobilaznu povezanost između marketinških aktivnosti i tržišnih rezultata. Ova prestižna nagrada krajnji je dokaz i priznanje koje se na nacionalnoj razini dodjeljuje najboljim agencijama i oglašivačima za izvanredno tržišno komuniciranje u segmentima kreativnosti, strategije i postignutih rezultata.