Effie Awards Croatia 2023 otvara posebni dodatni rok za prijavu najefikasnijih marketinških ostvarenja!

Nakon kasnoga roka, koji završava 15. veljače, prijaviteljima će biti dostupan i dodatni prijavni rok – koji će trajati do 21. veljače 2023. godine!

Natjecanje Effie Awards Croatia, koje nagrađuje najeffiekasnije agencije i oglašivače koji ujedinjuju strateško promišljanje, kreativnost i vrhunske tržišne rezultate, 14. će godinu u Hrvatskoj izdvojiti najkvalitetnije projekte. Ove godine posebno se ističu nove kategorije: Korporativna reputacija i odnosi s javnošćuMedijska inovacijaMedijska strategija i idejaDruštveni medijiTurizam, slobodno vrijeme i zabavaNiskobudžetne kampanje.

Nakon ranoga, redovnoga i kasnoga roka (koji je u tijeku do 15. veljače 2023. do kraja dana) svi će prijavitelji natjecanja Effie Awards Croatia svoje projekte moći predati u dodatnom prijavnom roku, koji će trajati do 21. veljače 2023. do kraja dana. U skladu s praksom globalne organizacije Effie Worldwide, uvjet prijave u novom, četvrtom roku, dodatna je naknada za procesuiranje u iznosu od 75 EUR + PDV na aktualnu cijenu prijave.

Na natjecanju mogu sudjelovati projekti i kampanje koji su se provodili u Hrvatskoj od 1. 9. 2021. do 15. 2. 2023. godine, a u slučaju više prijava istog rada (moguće su do 4 kategorije za isti projekt), prijavu je važno prilagoditi kategoriji koja se ocjenjuje. Vjerojatnost osvajanja nagrade time se povećava, a za takve prijave osiguran je i popust; cijena za dodatne prijave istog rada umanjena je za gotovo trećinu, čak 30 %.

U nastavku pronađite materijale koji će vam biti korisni u procesu pripremanja prijave:

Svečane dodjele nagrada i ove će se godine održati na Danima komunikacija u Rovinju.

Naslovna fotografija: Luka Stanzl/PIXSELL