Bliži se zadnji rok za prijavu na natjecanje Effie Croatia Awards 2019: Dokažite da ste najeffiekasniji

Kasni prijavni rok zatvara se 21. veljače 2019., a rok za prijave neće se dodatno produljivati, stoga što prije prijavite svoje uspješne kampanje.

Smatrate li da vaše ideje djeluju te kao argument možete priložiti konkretne pokazatelje njihove učinkovitosti? U tijeku su prijave za jubilarno deseto izdanje natjecanja Effie Croatia Awards 2019 koje izdvaja projekte, agencije i oglašivače koji su se svojim tržišnim rezultatom izdigli iznad ostalih. Od ove se godine prijave vrše pomoću službenog softvera. Riječ je o novom, provjerenom i funkcionalnom sustavu Effie Worldwidea koji će uvelike olakšati proces prijave u skladu sa svjetskim praksama i koji ste već imali priliku istražiti, a sada je vrijeme da dovršite svoje prijave jer vremena ima još malo. U tijeku je kasni prijavni rok koji traje do 21. veljače 2019., a rok za prijave neće se dodatno produljivati. Sustavu za prijave pristupite ovdje:

www.effie.hr/prijavnica

Prije prijave možete proučiti materijale koji će vam olakšati, prikazati postupak, ali i ukazati na to kako da što bolje opišete svoju kampanju. U dokumentima za prijavu dostupni su obrasci za prijave te autorizacijski obrazac, kao i priručnik s brojnim korisnim podacima. Croatia Effie 2019_Savjeti žirija za bolju pripremu prijave detaljno objašnjavaju kako uspješnu kampanju pretočiti u efektnu prijavu, na koje segmente paziti, na što se usredotočiti. Croatia Effie 2019_Dodatni podaci u elektronskom Sustavu za prijavu projekata obuhvaćaju pojedinosti koje se tiču uspješnog popunjavanja prijave u online sustavu kao što su detalji o projektu te kreativnoj pozadini, dok će Upute za navođenje izvora podataka olakšati navođenje izvora za podatke, tablice i grafikone koje ćete koristiti kako biste prikazali zašto je baš vaša kampanja ona pobjednička.

Za članice HURA-e osiguran je poseban popust na cijenu prijave. Za sve dodatne informacije možete se javiti na adresu e-pošte info@effie.hr.